18.9 C
Пазарджик
понеделник, 27 май, 2024

Отборът на Норвегия спечели Световното първенство по фойерверки в Панагюрище

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Отборът на Норвегия стана световен шампион по фойерверки на провелото се шесто издание на Световното първенство по фойерверки. Състезанието се проведе в град Панагюрище.

 

За шеста поредна година в Панагюрище се проведе Световно първенство по фойерверки. В продължение на три дни, площад „20-ти април“ бе изпълнен с усмивки, песни, танци, добро настроение, нощна феерия от цветове, светлинен дъжд и огнени картини в небето. Организатор на състезанието бе община Панагюрище. В първенството се включиха отборите на Казахстан, Норвегия и Украйна. Изпълненията им бяха оценявани от специално жури. Невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха участниците в световното първенство. Най-много точки събра отборът на Норвегия. Майсторство от огън, цвят, фантазия и звук показаха и отборите от Украйна и Казахстан, които заеха съответно второто и третото място. Награждаването на победителите бе емоционалният завършек на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище. Проявата беше съпътствана от богата музикална програма.

 

Незабравими ще останат емоциите и спомените от Световното първенство по фойерверки, не само за жителите на община Панагюрище, а и за многобройните гости, дошли от всички краища на страната и чужбина, за да се насладят на зрелищното шоу.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии