30.8 C
Пазарджик
петък, 19 юли, 2024

Панагюрище се окъпа в коледни светлини

В Панагюрище запалиха коледните светлини с незабравим празник за жителите и гостите на града и даде тон на коледното настроение.

Усещането за празник и за наближаването на онова вълшебно време от годината завладя всички още с първото изпълнение на талантите от хор „Децата на Панагюрище“. Весели коледни песни изпълниха 170 деца, възпитаници на училищата „Проф. Марин Дринов“, „20 април“ и „Нешо Бончев“.

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници ни пренесе и мажоретен състав „Бейби Елинор” към ЦПЛР-Панагюрище. Присъстващите видяха празничния спектакъл „Чудеса по Коледа”. На площад „20 април” пристигна и Дядо Коледа, който поздрави всички за предстоящите празници и покани кмета на община Панагюрище Никола Белишки за кулминацията на празника – запалването на коледните светлини.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии