14.9 C
Пазарджик
неделя, 19 май, 2024

Районен център за трансфузионна хематология- Пловдив благодари на Асарел-Медет АД

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Директорът на Районен център за трансфузионна хематология – Пловдив д-р Янко Янков изпрати благодарствен адрес до „Асарел-Медет“АД, в който изказва най-сърдечни благодарности за участието и съдействието на компанията при провеждането на акциите за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на територията на дружеството.

По традиция и през тази година „Асарел-Медет“ взе участие в инициативата „Капка по капка-живот“, организирана в две кръводарителски акции в Здравна служба „Асарел“ – от 24 до 28 април и от 16 до 20 октомври.

В първата се включиха общо 132 човека, а във втората желаещите доброволно да дарят кръв бяха 123.
Екипът на кръвния център в Пловдив благодари на всички ръководители и служители, организирали и подпомогнали провеждането на дарителските кампании, чиято помощ е облекчила работата им и е допринесла за това те да бъдат толкова успешни.

Благодарности са отправени и към всички кръводарители, които със своята отзивчивост и активност са още едно доказателство, че гражданското самосъзнание, милосърдие и отговорност могат да бъдат обединени в името на една хуманна кауза.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии