20.9 C
Пазарджик
четвъртък, 20 юни, 2024

В Панагюрище орисаха бебетата Анелия и Ема

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки и заместник-кметът Галина Матанова орисаха първото  бебе в общината за 2019 година – Анелия Новакова. По традиция своето наричане получи и последното бебе за 2018 година – Ема Гидикова.

 

Първото бебе на община Панагюрище за 2019 година и последното за 2018 година бяха орисани на специална церемония. Техни орисници станаха кметът Никола Белишки и зам.-кметът Галина Матанова.

 

Анелия Новакова е първото бебе на общината за 2019 година. Тя се появява на бял свят на 2 януари в софийска болница. Борихме се пет години , за да я имаме, споделиха развълнуваните и родители Мария и Петьо Новакови. Ема Гидикова е последното бебе за 2018 година.Тя е родена на 31 декември в панагюрската болница.Това е най-скъпият дар в живота ни, признаха нейните родители Наталия Величкова и Валентин Гидиков от село Баня. Двете семейства благодариха на лекарските екипи, които са помогнали за ражданията на дъщеричките им. Малките момиченца получиха от своите орисници специални медальони и подаръци.

 

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии