31.8 C
Пазарджик
вторник, 25 юни, 2024

Пазарджик бе домакин на конференция „Децата и образованието в ХХІ век“

Децата и образованието в ХХІ век“ . Под това мото премина Областната педагогическа конференция. Проявата бе организирана от РУО – Пазарджик, съвместно с Общината. Основната идея е да се съхранят и обогатят добрите традиции, и да се популяризират иновативните педагогически модели за равен достъп и качествено образование на децата и учениците.

 

Учители, директори и образователни експерти от цялата страна се събраха в Пазарджик, за да вземат участие в Областната педагогическа конференция „Децата и образованието на 21-ви век“. Тя бе открита с музикални изпълнения от децата на детска градиа„Юрий Гагарин“.

 

Участниците представиха 80 доклада, които бяха разпределени в различни направления и бяха изнесени на различни места в града.

 

Oсновната цел на конференцията е да популяризира иновативни педагогически модели при осигуряването на достъп до качествено образование на учениците.

 

За да бъдем в крак с времето, трябва да предложим адекватно на времето образование, заяви проф. Д-р Мария Баева.

 

Конференцията събра експерти от цялата страна и от областна, в последните години се превръща в национална, подчерта началникът на Регионалното управление на образованието в Пазарджик Валентина Кайтазова.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии