5.9 C
Пазарджик
вторник, 5 март, 2024

11 семейства са получили помощ от Община Пазарджик за инвитро процедури

„Община Пазарджик спомогна за сбъдването на най-съкровената мечта на 11 двойки – създаването на живот. Подпомогнати със средства от общо над 33,000 лева, предназначени за ин витро процедури, 11 семейства имат шанса да се докоснат до щастието да станат родители. Тази съдбоносна стъпка е символ на нашата обща вяра и увереност, че всяко желание за нов живот заслужава да бъде чуто и подкрепено.“, това сподели във Фейсбук кметът Петър Куленски.

Градоначалникът припомня, че инвитро процедурите често са единственият шанс за множество семейства да създадат живот. Съзнавайки тежестта на този проблем и финансовото бреме, което той може да наложи, ние сме тук, за да помогнем и подкрепим, уверява Куленски. 

Община Пазарджик остава ангажирана с подпомагането на семейства с репродуктивни проблеми и ще продължи да бъде техен надежден партньор по пътя към мечтаното родителство!

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии