26.9 C
Пазарджик
вторник, 16 април, 2024

20-ти благотворителен базар на ДБМ в Пазарджик – Успешен!

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Над 7600 лева събра 20-то издание на Великденския базар на българските майки в Пазарджик. И тази година инициативата бе подкрепена от много детски, учебни и социални заведения. Традиционно зад базара застана община Пазарджик и лично кметът Тодор Попов.

Двайстото издание на традиционния благотворителен базар Движението на българските майки в Пазарджик премина успешно. Това е равносметката на неправителствената организация.  От Движението на българските майки в Пазарджик отчитат, че с всяка изминала година броя на детските градини, училищата, социалните заведения, които ги подкрепят се увеличава.  И тазгодишното издание на базара е подкрепено от майстори, които създават красиви неща с ръцете си. Посетителите избираха от разнообразни сувенири, украси, декорации, вещи. Всички те са авторски и са изпратени с много любов от хора с добри сърца.

Първият благотворителен базар, който майките от  Пазарджик са организирали, е първоюнски през 2006 г. Зад гърба си имат и три коледни, но великденските се наложиха като традиция, която пазарджишката общественост очаква и приветства.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии