12.9 C
Пазарджик
сряда, 28 февруари, 2024

БЧК набира летни дрехи

Продължава Националната кампания за набиране на материални средства за подпомагане на пострадалите от войната в Украйна. От БЧК-Пазарджик споделят, че стотици хора са се включили в благородното дело.

Войната в Украйна е предизвикала голяма вълна от съпричастност и в БЧК-Пазарджик постоянно идват хора, които искат да помогнат в тази трудна ситуация. Благодарни сме на всички доброволци, които се включват в тази кауза, обясни директорът на организацията Живко Дишков. От организацията споделят, че имат най-голяма нужда от хигиенни материали, тъй като това се търси на-много.

Пункта за набиране на даренията се намира в сградата на Областен съвет-БЧК , ул. ,,Хан Крум“ 11 и е отворен всеки работен ден от 08:00 до 16:00 часа. През почивните дни пункта е отворен от 09:00 до 15:00 часа. Всеки, който иска да помогне може да го направи и като дари сума на банковата сметка на Български че

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии