27.8 C
Пазарджик
събота, 13 юли, 2024

Бюлетините за изборите на 02 април пристигнаха в Пазарджик

237 000 бюлетини, предназначени за предстоящите парламентарни избори на 02 април пристигнаха днес в Пазарджик. Те бяха докарани под полицейска охрана и ще бъдат предадени по график на общинските администрации.

При засилена полицейска охрана и в присъствието на Упълномощени представители на Областния управител и на РИК Пазарджик бюлетините бяха транспортирани в Пазарджик. Заедно с тях бяха получени и 11 броя изборни книжа, които ще бъдат разпределени по общините.  Заедно с бюлетините пристигнаха и устройствата за видеонаблюдение, които ще бъдат поставени в секциите.

Общият брой на секциите към момента е 368,  9 от тях са подвижни, а 10 са образуваните секции в лечебни заведения, заведения за социални услуги и др. институции. С под 300 избиратели са 30 броя СИК, в които ще се гласува само с хартиена бюлетина. В 319 са СИК в областта, където броят на избирателите е над 300, гласуването ще бъде с машина или бюлетина.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии