15.9 C
Пазарджик
неделя, 19 май, 2024

Дигитален празник на буквите в НУ Отец Паисий

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

На 14.05.2020 учениците от 1А клас на НУ „Отец Паисий“ с класен ръководител г-жа Гергана Комсийска проведоха своя дигитален Празник на буквите.

Гости на вълнуващото тържество бяха директорът на НУ „Отец Паисий“ г-жа Динка Танчева, зам. директорът г-жа Гроздена Чалъкова, експерт начално образование към РУО гр. Пазарджик г-жа Албена Димитрова, учители и развълнувани родители.

Децата представиха драматизациите „Буратино тръгва на училище“ и „Как гъсеничката се събуди или как се раждат пеперуди“ по текст на Мая Дългъчева, както и много стихчета за изучените букви.
    

Най-важното послание в това дигитално приключение беше, че „Мечтите се сбъдват, когато имаш верни приятели!“, децата научиха, че когато сме заедно всички и си помагаме – доброто побеждава.
    

Дано това бъде последният празник, в който усмивките и вълненията са през екрана! Дано празничните дрешки, които децата облякоха можем да видим на живо и да чуем звънливите им гласове в реалната класна стая, в училищните дворове! Дано новите първолаци тръгнат на есен наистина с песен! Дано училищата в България отново заехтят с детски викове и смях!

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии