29.9 C
Пазарджик
понеделник, 24 юни, 2024

Frezco организира празник за децата на Пазарджик на 15 септември

В първия учебен ден в Пазарджик ще се проведе празник, посветен на децата. Компанията за млечни продукти Frezco организира „Рисувай с Frezco” и кани всички деца до 10-годишна възраст на 15 септември от 18:00 часа в парк „Остров-Свобода“. Така след поставеният старт на учебната година, малчуганите ще имат на разположение няколко часа да рисуват и забавляват. А темата е „Любими моменти от моето лято“.

Организаторите уточняват, че събитието е напълно безплатно и не се изисква предварително записване. Всеки участник ще получи подарък и грамота, а всички материали за рисуване ще бъдат осигурени от Frezco.

Това е поредната инициатива, в която Frezco влага усилия и енергия за децата на Пазарджик. Брандът, който предлага изключително висококачествени млечни продукти (включително и био сирене и кашкавал), вече има опит в организацията на мащабни детски събития.

Събитието се организира от Frezco, с подкрепата на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ и Община Пазарджик.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии