7.9 C
Пазарджик
четвъртък, 29 февруари, 2024

Има ли казус с коледната украса на Пазарджик?

В края на миналата работна седмица кметът на Пазарджик Петър Куленски обяви, че цената за монтаж и поддръжка на тазгодишната празнична украса е била оптимизирана от близо 260 000 лв на 126 000 лв с ДДС, което да отговаря на реални пазарни стойности за този тип дейност. От общината споделят, че качеството и количеството няма да бъдат орязани за сметка на намалената повече от два пъти сума. Според бившият кмет Тодор Попов обаче това би било закононарушение.

Попов обясни, че очаква да види сключен анекс за коледната украса, в противен случай се правят внушения. Бившият кмет коментира и план сметката за такса битови отпадъци.

Тодор Попов коментира и темата с професионалния спорт и липсата на средства за представителните волейболен и футболен клуб. Според него същата съдба го очаква и баскетболният клуб и попита риторично как при Тодор Попов е имало пари за всичко.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии