19.8 C
Пазарджик
четвъртък, 13 юни, 2024

Как е бил задържан 18-годишният Никола Райчев?

След като повече от денонощие полицията бе вдигната на крак, за да залови убиецът на Ангел от Пазарджик, дойде и новината за неговото задържане. До момента много от събитията, случили се след убийството са следствена тайна. Знае се, че извършителят е избягал от мястото на престъплението със собственият си автомобил, който по-късно е изоставил в землището на Мокрище.

Никола Райчев не е дал никакво обяснение по време на досъдебното производство. Пред съдията при гледане на мярката за задържането му обаче самият Райчев и адвокатът му заявиха, че той се е предал сам. Официалната информация обаче е различна.

До започването на делото Никола Райчев остава в ареста, след като авдокатът му обяви, че няма да обжалва решението на съда за налагане на най-тежката мярка „задържане под стража“.

Часове след като съдът се произнесе по мярката за задържане под стража на Никола Райчев, неговият адвокат Лъчезар Кръстев обяви, че ангажиментът му по делото е приключил, като той е бил единствено докато процесът тръгне. Преди това на обвиняемия му е бил назначен служебен адвокат, който бе освободен след като Кръстев вчера бе представен като упълномощен представител на Райчев.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии