23.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

Кметът на Пазарджик награди над 160 зрелостници отличници

За 16-ти път община Пазарджик награди зрелостниците, които завършиха с отличен успех и постижения. Над 160 момичета и момчета лично бяха поздравени от кмета Тодор Попов.

Младежите, които току що напуснаха училището, вече имат ясни цели за следващото си образование и своето бъдещо развитие.

Тодор Попов връчи на всички завършили средното си образование с отличие грамота и културен чек за постигнатите от тях високи резултати в областта на науката, изкуството, спорта, както и за активното си участие в реализирането на младежката политика. Културният чек, който е част от програмата на Община Пазарджик за поощрение „Граждански импулс“, съдържа ваучер за книга на стойност 30 лева, билети за кино и театър и осигурява свободен достъп до музеите и галериите в града. А специалната изненада за успешните абитуриенти бе финалистката от Евровизия Виктория Георгиева, която отправи своето пожелание към абитуриентите.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии