6.9 C
Пазарджик
събота, 2 март, 2024

Кметът Тодор Попов откри последния обект от проекта „Марица- Болницата“

Кметът на община Пазарджик Тодор Попов откри последния обект от мащабния проект „Обновяване на градската жизнена среда в жилищни райони в квартал „Марица-Болницата” на град Пазарджик“.

 

Градоначалникът обяви, че ще има стимули за хората, които полагат усилия за опазване на междублоковите пространства и чистотата около жилищните сгради, а тези, които замърсяват, ще бъдат глобявани

 

Детска площадка, спортна площадка с фитнес уреди, както и две игрища са новите придобивки, които са изградени в рамките на проекта. Напълно обновени са парковите алеи, озеленяването и осветлението в междублоковите пространства между ул. „Димитър Греков“, ул. „Струма“ и бул. „Стефан Стамболов“ в Пазарджик

 

Десетки живеещи в обновения квартал станаха свидетели на рязането на лентата на ремонтирания район. Кметът изрази очакванията си, че жителите на квартала ще пазят новите придобивки и няма да ги чупят и замърсяват.

 

Той обяви, че ще има стимули за хората, които полагат усилия за опазване на междублоковите пространства и чистотата около жилищните сгради, а тези, които замърсяват, ще бъдат глобявани.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии