15.9 C
Пазарджик
неделя, 19 май, 2024

Конкурс за безопасен интернет донесе отличия на близо 30 деца от община Пазарджик

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Ученици от 2 до 12 клас от община Пазарджик получиха висока оценка на разработките им в конкурса за флаер или брошура на тема „Как да сме в безопасност в мрежата?“. 27 момичета и момчета получиха награди лично от кметът Тодор Попов.

Творческата инициатива трябваше да насочи вниманието на децата и младежите към горещата тема – безопасността в мрежата. По повод Деня за безопасен интернет, участниците от 5 до 12 клас са изработили флаери и брошури, които не отстъпват на професионалните, коментираха организаторите на конкурса. Освен с интересния дизайн, работите им са ценни и с информацията, която предоставят относно безопасното поведение в интернет.

Учениците от начален етап бяха заложили на рисунките, придружени с послания, за което ще бъдат поощрени с предметни награди.

Най-големият успех на конкурса е, че в него участват ученици от всички образователни етапи в училищата на Пазарджик и населените места от общината.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии