15.8 C
Пазарджик
неделя, 21 април, 2024

Козунаци от Общината получиха потребителите в социалните домове

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Великденски подарък зарадва и децата, чийто настойник е Тодор Попов

 

За поредна година в навечерието на най-светлия християнски празник Великден, кметът на Пазарджик Тодор Попов подари над 300 козунаци на всички домуващи в Дом за възрастни хора „Гавраил Кръстевич“ и ЦНСТ за дементноболни в Пазарджик и Дома за стари хора в село Главиница. По традиция до сега, подарък за Великден получаваха и членове на пенсионерски клубове в общината и сдружения и клубове на възрастни хора.
„Наистина не ми е приятно, но тази година, заради извънредното положение и мерките за безопасност, възрастните хора, които членуват в 50-те пенсионерски клубове и сдружения, ще получат своя великденски подарък, след като опасността премине и извънредните мерки бъдат отменени.“, коментира кметът на общината Тодор Попов.
„Щастлив съм, че и тази година успяхме да осигурим парична сума за всички деца, чиито настойник съм по закон, да ги подкрепим и зарадваме за Великден. Тази година ще празнуваме Христовото възкресение по необичаен начин. Отправям своето послание и пожелание за светли празници, здраве и силна вяра, които са така необходими в настоящия момент на криза. И отново призовавам всички жители на община Пазарджик да останат по домовете си, за да съхраним освен вярата си и здравето на всеки един от нас и нашите близки.“, допълни Тодор Попов.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии