6.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Къде ще е тайният концерт на Любо тази вечер?

Днес започва Петото юбилейно издание на Плюс Фестивал с таен концерт на Любо Киров.

Тази година фестивалът ще премине под мотото All Stars, или най-доброто от изминалите 4 години. За това време фестивалът съумя да натрупа верни фенове и посрещна над общо 50 000 зрители от цялата страна.

Любо Киров ще бъде единственият изпълнителител, който замени сцената от площад “Тортата” в Пазарджик с друго, тайно място, защото той е третият изпълнител, който ще стане част от т.нар. тайни концерти на Плюс Фестивал – концерти, чиято локация на провеждане остава тайна за всички, снабдили се с пропуск за него.

Гостите на тези по-малки и интимни концерти разбират къде ще се проведе той на самия финал – след като биват съпроводени до локацията от доброволците на фестивала, тъй като само малцина знаят истинското място на концерт. Досега на предизвикателството да бъдат част от тайните концерти отговориха група „Остава“ с таен концерт в двора на регионалния исторически музей в Пазарджик и Орлин Павлов с таен концерт в двора на самата община Пазарджик. За всички обаче все още остава мистерия къде ще се проведе тайният концерт на Любо Киров този път.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии