22.9 C
Пазарджик
събота, 18 май, 2024

Малкият Митко премина прегледи на ръчичките и крачетата в руска клиника

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Двегодишният Димитър Ганев, за който бяха проведени няколко благотворителни кампании премина преглед в детския ортопедичен институт в руския град Пушкин. Лекарите са дали надежда на неговите родители, че могат да направят операции и на ръчичките и на крачетата.

 

Двегодишният Димитър Ганев страда от генетичното заболяване Синдром на Аперт. Предстои му дълго лечение. Малкото момченце и родителите му продължават да търсят най-добрите възможности за това. Затова те посетиха и Научно-изследователския детски ортопедичен институт в руския град Пушкин, където Митко беше прегледан от специалисти. Лекарят, който извършва прегледа на ръчичките на Митето обяснява, че операциите трябва да бъдат извършени на два етапа.

 

До две седмици от клиниката в Русия са обещали да изпратят пълната оферта за операциите на ръчичките. Очаква се, ако родителите на малкия Митко предпочетат клиниката в Русия пред тази в Германия първата операция да бъде направена през месец септември. Събирането на средства за лечението на двегодишното момченце продължава.

 

Банковата сметка на Митко за дарения в ДСК: BG81STSA93000023542472
Титуляр: Димитър Борисов Ганев.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии