23.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

Млада майка иска да си върне отнетото бебе

В новините ще ви срещнем отново с една майка, която е загубила и четирите си деца. Всички те са изпратени в приемни семейства. Най-малкото от тях след две седмици ще навърши 1 годинка. 31-годишната Елка Велева твърди, че социалните я накарали да подпише документи, за които тя по-късно разбрала, че се отнасят за оставяне на детето в приемно семейство. Младата жена вече е без дом, след като колибата, в която живеела, била запалена и изгоряла.

 

Колибата, в която живеят преди шест месеца малката Мариела и майка й Елка вече я няма. 31-годишната жена временно е настанена в приюта за бездомни хора в Пазарджик. От пет месеца нейната дъщеричка живее в приемно семейство.

 

Много ми липсва моето момиченце и искам отново да я прегърна, казва със сълзи на очи Елка. Тя обяснява, че иска да бъде настанена в общинско жилище, за да й върнат малката Мариела. Eлка отхвърля твърденията на социалните, че е малтретирала детето си и го е хранила с неподходяща храна.

 

31-годишната Елка Велева след няколко месеца ще стане майка за пети път. Все още не знае къде ще живее и с новото си бебе, но е категорична, че няма да се откаже от него.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии