8.8 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

ОДК Пазарджик организира благотворителен концерт в помощ на Вики

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Талантливите танцьори и певци към Общински детски комплекс – Пазарджик се обединяват около идеята да помогнат на Виктория Петрова (млада майка на две момиченца; едно, от които, посещава школа по английски език и Представителен танцов състав ‚Детство‘) да пребори коварната болест и да бъде със семейството си. Тя се нуждае от оперативно лечение в Турция в кратки срокове. Първоначалната необходима сума за започване на лечението е 30 000 евро.

За тази цел Общински детски комплекс – Пазарджик организира благотворителен концерт-спектакъл на 14.10.2022 година в Голяма зала в Драматично – Куклен Театър ‘К. Величков’ от 18:00 часа. Във фоайето на Театъра, който също се включва в набирането на средства, ще бъде поставена кутия, в която всеки би могъл да остави средства, за да помогнем на Вики. В концерта ще участват световните и европейски шампионки от мажоретен състав ‘Мистерия’, ПТС ‘Детство’, Представителна фолклорна формация ‘Гласовете на Орфей’, Школа за класически и модерен балет ‘Радост’, Школа по спортни танци ‘Диамант’, и Школа по Диско Денс. Заповядайте!

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии