5.9 C
Пазарджик
вторник, 5 март, 2024

Опашки и напрежение пред КАТ – Пазарджик в последния работен ден

С безкрайно чакане и много нерви, мнозина изпратиха последния работен ден на 2017 година пред гишетата на сектор „Пътна полиция“. Съкратеното работно време на гишетата в КАТ – Пазарджик, допълнително изнерви обстановката.

 

Не отдавна, само преди няколко месеца управляващите заявиха, че слагат край на опашките пред КАТ и пренасянето на документи между институциите при покупка на автомобил. И ако тогава мнозина си помислиха, че наистина опашките пред сектор „Пътна полиция“ остават в миналото, то днешния ден показа друго. Според чакащите, опашка е имало още в 6 часа сутринта, като до обяд мнозина все още не бяха свършили работата си в КАТ. Заговори се и за двоен стандарт в обслужването. Така наречените „наши хора“ били обслужвани с предимство и без безкрайно висене пред гишетата.

 

В прессъобщение до медиите от ОД на МВР съобщиха, че поради предвидено приключване на финансовата 2017 година, днес служителите от сектор „Пътна полиция“ – Пазарджик ще обслужват граждани до 14 часа и предварително се извиниха за причиненото неудобство. Извинението на институцията обаче не бе прието от чакащите. И докато напрежението сред чакащите в последния работен ден на 2017 година от темпото на обсужване в КАТ нарастваше, някои се отказаха за втори път. За отказалите се днес и за неуспялите да бъдат обслужени до 14 часа следва нов опит – в първия работен ден на 2018 година, когато гишетата на КАТ би трябвало да работят с пълно работно време.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии