5.9 C
Пазарджик
вторник, 5 март, 2024

Отлично представяне на пазарджишки стрелци в национално състезание

Поредно отлично представяне на пазарджишките стрелци в национално стрелково състезание. Турнирът е в памет на загиналите през 1996 година по време на изпълнение на служебния си дълг майор Йордан Бинев, мл. лейтенант Красимир Трошанов и мл. лейтенант Ангел Ангелов.

На церемонията по откриването в ОДМВР-София присъстваха зам.-министърът на вътрешните работи Николай Николов и зам.-главният секретар на МВР гл. комисар Станимир Станев. Сред официалните гости на мероприятието бяха още областният управител на Софийска област Радослав Стойчев и близки на загиналите полицейски служители.

В 27-мото издание на турнира участваха служители от 21 структури в системата на вътрешното ведомство и един отбор от Министерство на правосъдието.

Отборът от ОДМВР-Пазарджик беше изцяло представен от служители на сектор „Разследване” при РУ-Пазарджик: Цанко Близнаков, Цветан Колев, Иван Александров и Валентин Александров. Пазарджишкият полицейски тим зае призовото 1-во място в отборното класиране при мъжете, а в индивидуалното класиране безапелационен за пореден път се оказа Цанко Близнаков.

Цветан Колев и Валентин Александров бяха класирани съответно на 2-ро и 4-то място измежду стотици състезатели от структурите на МВР в цялата страна.

Източник: Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии