8.8 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Пистолети Валтер получиха служители от охранителна и пътна полиция в областта

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи нови пистолети на служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик. Това стана на тържествена церемония в заседателната зала на дирекцията. На нея присъстваха още директорът на областната дирекция старши комисар Иван Зеленков, неговият заместник комисар Иво Такучев, началникът на отдел „Охранителна полиция” комисар Иван Дончев, началници на звена и редови служители.

Заместник министърът изрази радостта си от факта, че днес може да предаде ново и по-добро въоръжение на полицейските служители. Той потвърди ангажимента на ръководството на министерството за поетапното превъоръжаване на полицаите с модерно и отговарящите на съвременните реалности късо оръжие и помощни средства.

Емил Ганчев заяви, че ръководството на МВР е отворено за комуникация и очаква обратна връзка от редовите служители с предложения за подобряване ефективността на работата, прилагане на добри практики в ежедневната полицейска дейност.

20 бойни пистолети „Валтер” бяха предоставени основно на униформени служители от охранителна и пътна полиция. Това е втората партида от нови служебни оръжия, които получава областната дирекция в Пазарджик от ръководството на МВР. 

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии