6.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Предстои втори уъркшоп Природата като културна ценност – през погледа на визуалните изкуства по проект Култура Пз

Предстои втори уъркшоп „Природата като културна ценност – през погледа на визуалните изкуства“ по проект „Култура Пз“. Организира се от Фондация „Ви Арт“ и е насочен към млади хора на възраст от 15 до 29 години.

Работилницата ще се проведе от фотографа Александър Иванов – mastersal, който ще представи свои фотографии, свързани с природата, нейното опазване и начина на представяне на красиви природни обекти. Приложените снимки са на автора.

Групата ще се запознае с теоретична част и представяне на снимков материал по темата, ще бъде споделено как се снимат дадените природни картини, техники и тънкости в пейзажната фотография. Ще се поставят въпросите за естетическите и културни ценности, за ползите от изкуството.

Дата: 18 и 19 ноември 2023 г. от 10:30 ч.
Локация: Теоретична част: гр. Пазарджик, бул. България 57, ет.3
Практическа част: региона на гр. Пазарджик и с. Паталеница

Събитието е безплатно!

Запишете се на:
 тел. 0888 802 328
 имейл: office@viartfoundation.com
 или се регистрирате във формата тук: https://forms.gle/W2rzmADTv6oiVDvA6

https://viartfoundation.com/
https://www.facebook.com/ViArtFoundation/

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Проектът „Култура Пз“ се реализира по Договор № 25-00-23/12.07.2023 г. към Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 а от закона за хазарта за 2023 година.
Основната цел е стимулиране на инициативността, самоорганизирането, младежкото творчество и изявата на младите хора. Проектът ще осигури подкрепяща среда, както и условия за насърчаване на интереса им към културата и изкуството.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии