8.9 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Премахват дървета рушащи тротоари в Пазарджик

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Големите коренови системи на дървета на ул. „Хаджи поп Тилев“ в Пазарджик са повдигнали тротоарните плочки и са подкопали приземните етажи на къщите наоколо.

За това сигнализират живеещите на улицата в началото на седмицата. Любка Гавазова и съседите й искат дърветата да бъдат премахнати за да може по тротоара да се преминава спокойно.

Потърсихме за коментар община Пазарджик, а днес лично кмета Тодор Попов се срещна с Любка и съседите й.

Той пое ангажимента проблемните дървета да бъдат изкоренени.

С изкореняване на дърветата хората вече спокойно ще могат да преминават по реновирания тротоар на улица „Хаджи поп Тилев“.

Дървета на ул. Хаджи поп Тилев ще бъдат премахнати, след като живеещите там поискаха това от ръководството на Община Пазарджик. Кореновите системи са подкопали и повдигнали тротоарните плочки, което причинявало неудобство на преминаващите, споделят хората. За проблема разказваме в следващия репортаж.

Големите коренови системи на дървета на ул. Хаджи поп Тилев в Пазарджик са повдигнали тротоарните плочки и са подкопали приземните етажи на къщите наоколо. За това сигнализират живеещите на улицата в началото на седмицата. Любка Гавазова и съседите й искат дърветата да бъдат премахнати за да може по тротоара да се преминава спокойно:

Синхрон: 1339 от 00.55 тия черници до 01.06 падна и от 01.57 а също и до 02.20 върха

Синхрон: 1344 от 00.28 спъват се  до 00.33 Стефка Тодорова

Потърсихме за коментар община Пазарджик, а днес лично кмета Тодор Попов се срещна с Любка и съседите й. Той пое ангажимента проблемните дървета да бъдат изкоренени:

Синхрон: 2401 от 00.21 решението е до 01.12 отиват Тодор Попов кмет на Община Пазарджик

С изкореняване на дърветата хората вече спокойно ще могат да преминават по реновирания тротоар на улица Хаджи поп Тилев.

Премахват дървета рушащи тротоари в Пазарджик

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии