6.9 C
Пазарджик
събота, 2 март, 2024

Продължава ремонтът на тротоари в Пазарджик

По програмата за подмяна на тротоарните настилки в Пазарджик в момента се ремонтират на тротоарите по ул. „Константин Величков“. В момента се работи от едната страна, а след това и от другата.

Ще бъде подменена настилката на тротоара пред детската кухня на ул. Завоя на Черна, силно увредени части от тротоара на бул.“Георги Бенковски“ и ул.Екзарф Йосиф“, също ще бъдат реновирани. Кметът Тодор Попов апелира хората да бъдат активни в подаването на сигнали за тротоари в лошо състояние.

Че гражданите трябва да бъдат активни показа Маргарита Шулекова, която поиска от името на всички живеещи и ползващи помещения в един от блоковете на ул.“Константин Величков“ да бъде ремонтиран и вътрешният тротоар пред блока, където в момента се сменят настилките на пешеходната зона до пътното платно. Желанието на хората ще бъде уважено и настилката и от вътрешната страна ще бъде подменена.

Амбицията на Попов и екипа му е да бъдат реновирани поне 10 000 кв.м тротоари.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии