8.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Промени в движението в центъра на Пазарджик днес и утре

В Пазарджик днес и утре ще се полага хоризонтална маркировка. Това ще наложи временни ограничения и промени в организацията на движението на МПС в областния център.

Днес до 16:00 ще бъде затворена за движение ул. „Ген. Гурко“ от кръстовището с бул. „Г. Бенковски“ до кръговото на ул. „Пловдивска“.
На следващия ден за същите часове ул. “Ген. Гурко“ ще бъде затворена за движение в участъка от кръговото кръстовище на ул. „Пловдивска“ до кръстовището с бул. „България“.

В затворените участъци ще се пропускат единствено автомобили със специален режим. В тази връзка се налага временно част от автобусните линии, обслужващи обществения градски транспорт на Пазарджик да пътуват с променени маршрути.
Линия №10 ще се движи със следното отклонение – от ул. „Княз Александър Батенберг“ ще се насочва по ул. „Тодор Мумджиев“ (зад читалище „Виделина“) към бул. „Княгиня Мария Луиза“, откъдето ще продължава по ул. „Пловдивска“.
Линии №2 и №13 ще се отклоняват от бул.“Георги Бенковски“ на кръстовището преди ЩАБА по ул. “Кочо Честименски“ и ще се движат по ул. „Стефан Караджа“ до кръстовището с ул. „Пловдивска“, след което ще продължават по стандартните си маршрути.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии