29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

РИОСВ-Пазарджик ще проведе среща със собствениците на складове, в които се съхраняват негодни за употреба препарати за растителна защита

На 20 май 2024 г. /понеделник/ от 10,30 часа РИОСВ-Пазарджик ще проведе среща със собствениците на складове, в които се съхраняват негодни за употреба препарати за растителна защита, с представители на областната администрация и на общините, на чиято територия са разположени, както и с граждани. В срещата ще вземат участие представител на МОСВ и наблюдател от офиса за икономическо сътрудничество към Швейцарското посолство.

Присъстващите ще разискват проблематиката на обезвреждането на негодните за употреба препарати за растителна защита, целите на програмата и мерките, които следва да се предприемат след почистване на складовете.

РИОСВ кани заинтересовани от темите граждани да вземат участие в срещата, която ще се проведе в сградата на инспекцията в гр. Пазарджик, на ул. „Гурко“ № 7, ет. 3, стая № 6 – Информационен кабинет.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии