23.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

Ритуално изкъпаха пожарникар след 31 години стаж

С традиционното къпане на изпроводяк започна последния работен ден на пожарникар Васил Гавазов от РСПБЗН-Пазарджик. От днес той напуска системата на МВР поради придобиване право на пенсия след 31 години активна служба в пазарджишката пожарна.

Последната заемана от него длъжност е началник на 1-ва смяна в РСПБЗН-Пазарджик. В рамките на тези малко над три десетилетия пожарникар Васил Гавазов бе образец за професионализъм и отдаденост на работата. Участвал е в ликвидирането на повечето от големите пожари възникнали на територията на цялата област.

Неговата смяна е реагирала на стотици аварийно-спасителни дейности при тежки пътно-транспортни произшествия, бедствия и аварии. От днес нататък това ще бъде само топъл спомен в съзнанието на огнебореца. Неговите колеги от 1-ва смяна и от цялата районна служба в Пазарджик му пожелават крепко здраве, дълъг живот и късмет във всяко начинание.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии