21.8 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Рокада в община Пазарджик

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

„Паякът“ ще се завърне в Пазарджик и неправилно паркираните автомобили отново ще бъдат репартирани. Тази дейност обаче ще се извършва от община Пазарджик.

Новината, че „паякът“ ще се завърне дойде в момент, в който Георги Шекерджиев се оттегли като управител на Бюджетното мероприятие „Паркинги и охрана“ в Община Пазарджик. 13 години той оглавяваше едно от най-тежките звена в общината, неговото място ще заема Николай Николов.

Георги Шекерджиев се оттегля, след като под неговото ръководство, управлението на паркирането и на организацията на движението претърпя значителни промени, свързани с въвеждането на „Синя зона”, на автоматично таксуване на паркинги, на таксуване на кратковременен престой чрез мобилен оператор, на принудително репатриране на автомобили в нарушение с т.нар. „Паяк”.

Георги Шекерджиев предаде поста на Николай Николов, който вече ще ръководи звеното, което осъществява функции, които не са приятни на хората и срещат тяхната съпротива, когато се налагат глоби.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии