8.9 C
Пазарджик
сряда, 21 февруари, 2024

С рестарт ИГА ще гради нова стратегическа визия

Проект „Рестарт – нова стратегическа визия на ИГА“ представи Фонда за превенция на престъпността.

Проектът се финансира от „Активни граждани България“, а основната му цел е да създаде нова стратегия за развитие на Фонд ИГА.

През тази година Фонд ИГА отбелязва 20 години от създаването си. Организацията се развива динамично от самото начало, а в последно време динамиката се увеличава с включване в нови сфери на намеса и разширяване на дейността в национален и международен план.

Системен преглед и анализ на дейността на Фонд ИГА е правен през 2007 г. Необходимостта от нова визия се очертава през последните години сред екипите на организацията. През 2018 г. е дадено начало за изработване на стратегия за развитие в по-дългосрочен план и има очакване това да продължи.

Цел на проекта е определяне посоката на развитие в дългосрочен план. Ще бъде направен преглед, обобщаване и анализ на дейността на организацията и въз основа на събраната информация ще се предприемат действия за повишаване на нейния капацитет, което съответства на специфичната цел.

А очакваните резултати са анализ на развитието до момента;  проучване мнението на екипите на ИГА, партньори, бенефициенти, клиенти и донори; анализ на потребностите от обучение и повишаване компетентността на служителите и изработване на нова стратегия за развитие на фонд ИГА.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии