36.9 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

СК“Мега“ подготвя мега концерт

Състезателите от спортен клуб „МЕГА“ ще демонстрират новия олимпийски спорт – чирлидинг, който се развива от единствения лицензиран клуб в град Пазарджик.


Те са носители на множество отличия от Държавни първенства и турнири по чирлидинг и мажоретни спортни дисциплини, както и от международни фестивали в различните стилове развивани от тях.

На специален концерт, който ще се проведе на 26 юни от 19 ч. в ДКТ“Константин Величков“, СК“Мега“ ще изпълнят 14 танца в две различни спортни направления – чирлидинг и мажоретни спортни дисциплини, като представяните стилове са Фристайл помпони, фристайл джаз, батон хореография на място, помпон хореография на място и други.
Човекът, който ще бъде в ролята на водещ ще е актьорът Димитър Терзиев.


В концерта ще се включат и приятели развиващи се в музикално направление – вокално-инстументална група към Обединено училище „Христо Ботев“, село Калугерово с ръководител Вили Миленина.
Самата Вили Миленина, която бе участник в последния сезон на „Гласът на България“, също ще се изяви в концерта.

Входът е свободен.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии