6.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

След репортаж на Телемедиа започна ремонт на детска площадка

Вчера в Новините ви показахме как от няколко месеца тинейджъри от квартал Запад в Пазарджик чупят съоръжения на детска площадка.

След излъчването на репортажа по Телемедиа днес от общината изпратиха свои служители да ремонтират и пребоядисат счупените пейки и катерушки.

В репортажа наши зрителии от квартал Запад ни разказаха как детската площадка в междублоковото пространство на улица Панайот Волов в Пазарджик  се е преврнала в място за вечерни срещи на тинейджърите от квартала, които съвсем целенасочено чупят и дори горят детските съоръжения.

Това потвърди пред камерата ни и Снежана Ангелова, която всяка сутрин почиства площадката.

Живеещите около детската площадка споделиха , че се надяват от община Пазарджик да предприемат мерки за отстраняване на последствията от вандалските прояви.

Реакцията на общинското ръководство не закъсня и днес на детската площадка служители от общината започнаха ремонтни дейности на повредените съоръжения.

Жителите на квартала се надяват от общината да монтират и камери за видеонаблюдение за да се сложи край на вандалски набези, тъй като  детската площадка е единствената в района и от нея се възползват много родители с малки деца.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии