6.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Спортен празник за Математическата гимназия

171 години от създаването на първото девическо училище в Пазарджик и 48 години Математическа гимназия „Константин Величков“ бяха отбелязани на днешния 1-ви март с ученически спортен празник. Той бе открит в колодрума на парк-остров „Свобода“.

 

Слънчевото време донесе много приятни емоции за учениците от МАтематическа гимназия „Константин Величков“ в Пазарджик. Различни състезания, игри и добро настроение съпътстваха провеждането на спортния празник. По повод 48 години от създаването на училището, ръководството бе избрало по-нетрадиционна форма за честване на празника.

 

Празникът на гимназията бе изпълнен със спортни предизвикателства. В него взеха участие ученици на различна възраст от всички класове в училището.

 

В програмата на празника бяха включени спортните дисциплини щафета, тенис на маса, федербал, волейбол. Несъмнено най-атрактивен за учениците се оказа футболът. Приятелската среща, която се изигра на колодрума в Острова между различните класове, беше най-интересна и с най-много фенове. Добрите играчи на терена заслужено получиха подкрепата на публиката и разбира се, по-добрият отбор се поздрави с победата. А за загубилите ученици останаха приятните мигове от един слънчев и забавен спортен празник.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии