20.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

Сватбен тролей ще вози младоженци в Пазарджик

Йордан Димитров и Кристина Ангелова от Пазарджик избраха датата 22.02.2020  година, за да се врекат във вярност един на друг.

Запознали се покрай работата си – и двамата са търговски представители на известна марка пиво, и както често става в живота – колегиалните отношения прераснали в красива любов.

Дани и Криси се спрели на датата с петте двойки за своето сватбено тържество.

Ще стигнат до Ритуалната зала в центъра на града обаче не с луксозна лимузина, мощен джип или ретро автомобил, а със специален сватбен тролей.

Щурата идея дошла спонтанно.

Докато обсъждали с кумовете си Фени и Илия Гетеви плана за сватбения ден на шега подхвърлили, че могат да отидат да си кажат заветното ДА и с градския транспорт.

Посмели се и се позабавлявали с нестандартната идея, която започнала все повече да им допада и накрая решили – това ще е!

Следващата стъпка била да се свържат с представители на транспортната фирма, от където приели предизвикателството на драго сърце. 

С голям ентусиазъм и предпразнична еуфория от фирмата се заеха отново да подготвят една от мотрисите за най-романтичното пътуване на Кристина и Йордан.

А двамата младоженци споделиха, че очакват с нетърпение да се повозят за първи път заедно в градския транспорт.

Още повече, че ще могат да споделят пътуването си към семейния живот с най-близките си роднини и приятели.

Сватбеният тролей ще изчака младоженците пред ритуалната зала, след което новоизлюпеното семейство Димитрови и останалите сватбари ще се повозят отново – този път до ресторанта, за да продължат с тържеството. Сватбата на Йордан и Кристина е единствената планирана в Пазарджик на 22.02.2020 г.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии