1.9 C
Пазарджик
четвъртък, 22 февруари, 2024

Съдия Бабаков вече е част от Административен съд Пазарджик

Съдия Светомир Бабаков встъпи в длъжност „съдия“ в Административен съд – Пазарджик в присъствието на председателя на съда Веселка Златева и зам. председателя на съда Десислава Кривиралчева.

С решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, той е преместен от съдия в Административен съд – София-област, с ранг „съдия във ВКС и ВАС“ в Административен съд – Пазарджик, а Христо Крачунов – съдия в Административен съд – Пазарджик, с ранг „съдия във ВКС и ВАС“ на длъжност „съдия“ в Административен съд – София-област.

Съдия Бабаков има над 14 години юридически стаж, от които в органите на съдебната власт – 12 години и 10 месеца.

Кариерата му в съдебната система започва в Районна прокуратура – Пловдив, след което работи като съдия в Районен съд – Асеновград и Административен съд – София-област.

В периода от 12.02.2020 г. до 27.11.2022 г. е бил командирован в Административен съд – Пазарджик, а след това и в Административен съд – Пловдив.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии