10.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Тодор Попов към медиците: Вие заслужавате нашата дълбока благодарност и признание за самоотвержеността ви

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

ДО
РАБОТЕЩИТЕ В
ЛЕЧЕБНИТЕ И ЗДРАВНИ
ЗАВЕДЕНИЯ
В ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Уважаеми лекари, медицински специалисти
и всички работещи в здравната система,
Най-сърдечно Ви поздравявам по случай Световния ден на здравето и Професионалния празник на здравния работник – 7 април!
Няма по-висша кауза от това да посветиш себе си на грижата за здравето и живота на човек! Това е висш хуманен избор, който изисква отдаденост, професионализъм и най-вече голямо сърце.
В нелеките дни на пандемия, които споделяме, на Вас е отредена най-голямата отговорност – денонощната борба за спасяване на човешки животи. Мисията Ви да лекувате винаги е била ценена и уважавана. Но днес, тя е респектираща. Днес, Вие заслужавате нашата дълбока благодарност и признание за самоотвержеността ви.
В днешния ден благодарим и на всички, извършващи административна и организационна дейност в системата на здравеопазването, които също са незаменима част в борбата за опазването на човешкия живот.
Към всички Вас, отправяме своите искрени пожелания за здраве, професионална устойчивост, успех и реализация във всички нива на професията.

Честит празник!

С уважение,
ТОДОР ПОПОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии