12.9 C
Пазарджик
събота, 18 май, 2024

Тодор Попов с ясна визия за пети мандат

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

За пети път настоящият кмет на община Пазарджик Тодор Попов ще участва в кметската надпревара.

Пред медиите градоначалникът сподели плановете си за Пазарджик за следващите години. Те включват повече инвестиции, по-високи възнаграждения за хората, както и надграждане в сферата на инфраструктурата и образованието. Попов увери, че ще продължат добрите практики в сферата на културата и спорта и ще се обърне специално внимание на младите хора и семейства, които да се задържат в Пазарджик.

И в момента община Пазарджик разработва различни проекти за иновации. Още следващия месец ще започне работата по проект, с който Пазарджик да стане първият смарт град у нас.

Ние помним от къде сме тръгнали, знаем къде сме сега и знаем къде искаме да стигнем, каза още пред журналистите Попов. Местните избори ще бъдат през месец октомври тази година, а Тодор Попов е първият, който обяви намерението си да участва в кметската надпревара.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии