22.9 C
Пазарджик
събота, 18 май, 2024

Тодор Попов се включи в благотворителната инициатива на Илия Михайлов

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

500 броя от книгата на Илия Михайлов „Доизмислено щастие“ са на книжния пазар, а средствата от тях ще бъдат дарени на Дневния център за деца и младежи с увреждания ,,Вяра, Надежда и Любов“ в Пазарджик.

Децата от Центъра, който ще получи дарението, също участват в книгата като автори на рисунките в нея, под вещото ръководство на художничката Дияна Николова. За да ги завършат момичетата и момчетата са рисували по няколко дни в седмицата в продължение на половин година.

По повод поредната благотворителна инициатива с Илия и Диана се срещна кметът на Пазарджик Тодор Попов. Градоначалникът поздрави и двамата за начинанието.

Тодор Попов благодари на Илия за всичко, което прави. Авторът обаче също изказа благодарност, защото първите 3 книжки, които е издал са финансирани по културната програма на община Пазарджик.

При срещата си Илия Михайлов кметът Тодор Попов се включи в каузата като закупи 20 книжки. В събота „Доизмислено щастие“ ще се продава и в центъра на Пазарджик. Ако след края на кампанията останат неизкупени книги, община Пазарджик ще ги откупи, съобщи кметът Тодор Попов.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии