6.9 C
Пазарджик
събота, 2 март, 2024

Уловени мигове със семейството

За Деня на семейството през своя обектив момичета и момчета от цялата страна показаха как семейството ги прави щастливи – като прекарват време заедно. Най-активни бяха децата от Община Пазарджик, но свои фотографии изпратиха и деца от други населени места. Скъпоценните мигове с любимите хора предизвикаха вниманието на 2555 човека – толкова са харесванията под снимките. Кметът Тодор Попов награди трите фотографии с най-много харесвания – това са снимките на Ивайла Петрова от Враца, семейство Атанасови и Мариела Червенакова от Пазарджик.

Грамоти за участието в конкурса ще получат всички участници. В рамките на инициатива под надслов „Търсим винаги доброто” предстои обявяването на онлайн конкурси за снимка по повод Деня на приятелството – 9 юни и Деня на добротата – 13 ноември. Подготвя се и издаването на книга, разработена от екипа на Комисията, предназначена за най-малките ученици – „Малка книга за големи добротворци”.
А Мариела зарадва всички с една песен.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии