8.8 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Вашите сигнали: Защо съседът ни паркира колата си в парка?

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

За системно паркиране в тревните площи ни сигнализира наш зрител. Нарушител е млад мъж от Пазарджик, който от една година паркира автомобила си в парка на жилищен комплекс Марица в областния град.

Между жилищните блокове на улица „Васил Априлов“ в Пазарджик има голям парк. Той се ползва от живеещите наоколо за отдих, а от децата за игри.

Вече една година обаче жител на един от блоковете паркира автомобила си в тревните площи на парка. На младия мъж многократно е правена забележка да не паркира в парка, но той най-демонстративно продължава да го прави. За това потвърди и един от живеещите в комплекса, който отказа да покаже лицето си, тъй като се страхува от саморазправа.

Живеещите наоколо недоумяват защо съседът им продължава да паркира в парка, след като и пред петте жилищни блока на комплекс Марица има обособени паркинги с достатъчно парко места.

Минути след като екипът ни започна да снима паркираният в тревата автомобил, жена на средна възраст се качи в колата и я премести на паркинга. Според жителите на комплекса обаче това се е случило заради присъствието на телевизионен екип. Те се опасяват, че на следващия ден автомобилът отново ще бъде паркиран под дърветата в парка.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии