21.8 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Връчват Почетния и Златния знак на Младежки дом

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Това ще стане в Деня на любителското творчество

Екипът на Младежки дом – Пазарджик ще отбележи 1 март – Ден на любителското художествено творчество с церемония по връчване на Почетния и Златния знак на Младежки дом – Пазарджик.

На този ден празнуват хората, които отдават време и сили за запазване на българските традиции, култура и дух. Събитието ще се проведе от на 1 март от 16:00 ч. в Младежки дом.

Младежкият дом реализира държавната и общинска политика за младежта, фокусирана върху заниманията с изкуство и творчество в свободното време и участва активно в културния календар на Пазарджик като предлага широк спектър от културни дейности – изложби, презентации, представяне на книги и български автори, концерти, театрални постановки и чествания и едновременно с това се включва и в комплексните културни програми на общината.

Носители на отличията на институцията ще станат известни в деня на връчването.
Почетен знак се присъжда се на формация, форма или клуб на Младежкия дом и е оценка за целогодишната работа на номинирания. Миналогодишният носител е Школата по изобразително изкуство. Изложба на възпитаниците на Александра Кисовска и Нели Ризова ще съпътства церемонията.

Златен знак на Младежки дом Пазарджик се присъжда на личност, допринесла за развитието, утвърждаването и популяризирането на Младежкия дом. Миналата година носители на Златен знак бяха дамите от Лайънс клуб „Тракия – Пазарджик“ за дългогодишното партньорство.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии