8.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Затварят движението за МПС в центъра на Пазарджик през уикенда

Бюлетините вече пристигнаха в областта и са разпределени във всички 12 общини, където се охраняват от полицейски служители. На 01 октомври под полицейски ескорт всички изборни материали и машини за гласуване ще бъдат транспортирани и доставени в изборните секции на територията на цялата област.

В тази връзка в гр.Пазарджик и в другите общински центрове може да се наложи временно ограничение на движението пред сградите на общините, докато трае разпределението и транспортирането на изборните материали.

За времето от 12.00ч. на 01 октомври до приключване на процедурата по разпределяне и предаване на изборните материали на секционните избирателни комисии ще бъде преустановено движението на МПС по бул. „България” от кръстовището с улица „Цар Шишман” до кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф”.

Подобно ограничение важи и за 02 октомври/неделя/ и касае движението на МПС по бул. „България” от кръстовището с улица „Цар Шишман” до кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг” до приключване на приемането на изборните материали в Районната избирателна комисия.

На място ще бъдат разположени екипи на полицията, на общинската администрация в Пазарджик, както и преградни съоръжения.

 

Източник: ОДМВР-Пазарджик

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии