6.9 C
Пазарджик
събота, 2 март, 2024

Зов за помощ: Да помогнем на Неделчо

Преди година ви разказахме за борбата на един млад мъж, на който вече 17 години, животът му зависи от апарата за хемодиализа – четири пъти седмично по 5 часа на ден.

Неделчо Гарджаров е само на 42 години от Тополи дол. Още като дете той се е сблъскал с множество здравословни проблеми, а на 26-годишна възраст, се налага спешно да го включат на хемодиализа, тъй като бъбреците му спират да функционират.

От тогава до сега, вече 17 години той е на хемодиализа. Неделчо и семейството му правят опити за извършване на бъбречна трансплантация в България, но те са неуспешни.

Търпението, силата и борбеността най-накрая се оправдават и Неделчо ще има своя съкровен шанс. Той е получил одобрение от френска клиника за трансплантация, която ще бъде покрита от Здравната каса.

За съжаление, всички съпътстващи лечението в чужбина разходи са непосилни за Неделчо и близките му.

Лекарите от отделението по хемодиализа в пазарджишката болница се надяват Неделчо да събере необходимите му средства за да може да замине за Франция.

Неделчо искрено вярва, че отново с подкрепа и съпричастност от страна на добри хора ще събере необходимите средства и ще продължи да следва мечтите си.

Ако искате да помогнете на Неделчо може да го направите като преведете пари по банковата му сметка:

УникредитБулбанк

Неделчо Рангелов Гарджаров

BIC: UNCRBGSF

IBAN: 17UNCR70001524113913

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии