15.8 C
Пазарджик
петък, 19 април, 2024

Зов за помощ: Учител от Езиковата гимназия се нуждае от средства за трансплантация на бъбрек

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Психолози и педагогически съветници от Пазарджик се обръщатс молба за съдействие и подкрепа във връзка с техния колега Тодор Тодоров- педагогически съветник в Езикова гимназия „Бертолт Брехт“-гр. Пазарджик.

Тодор Тодоров работи в системата на образованието певече от 20 години. В момента той има нужда от помощ, защото има сериозен проблем със своето здраве.
Промяната в здравния му статус настъпва преди около 13 години. Следват множество интервензии и операции, след като се установява, че причината за влошеното състояние са сериозни проблеми в опорно-двигателната система.

През 2018 г. след проведени изследвания става ясно, че Тодор Тодоров е и с бъбречна недостатъчност. Започва един дълъг процес на лечение, който до момента не дава очаквания резултат.

Предстои, след броени дни, Тодор Тодоров да бъде включен в списъка на нуждаещите се от трансплатнация български граждани, но в България този процес е дълъг и понякога невъзможен.

Заради влошеното здравословно състояние, семейството на Тодор търси помощ от лечебни заведения в чужбина. Сега те очакват оферта от болница в Турция, като в предварителните разговори и проведени изследвания, който показват съвместимост, е уточнено, че неговата сестра може да бъде негов донор. 

Очакваната сума за трансплантационната интервенция, лечение и рехабилитация ще бъде над 55 000 лева.

Това е причината, ние като колеги на Тодор Тодоров, да започнем кампания в неговата подкрепа,  защото сумата е невъзможно да бъде покрита от неговото семейство.

Молим за Вашето съдействие, призивът да стигне до нашите колеги – педагози, психолози, педагогически съветники, логопеди, ресурсни учители и всички, заети в системата на образованието.

Даренията могат да бъдат превеждани на откритата дарителска сметка на името на Тодор.

Тодор Иванов Тодоров:

ОББ, BG73UBBS80021043059150 /в български лева/.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии