11.9 C
Пазарджик
вторник, 27 февруари, 2024

Звезден гост зарадва ученици от Пазарджик

Учениците от Начално училище „Никола Фурнаджиев“ в Пазарджик днес имаха необичайна среща. Специален гост на децата бе Благомир Мастагарков – един от най-силните участници от телевизонно реалити предаване. Той бе посрешнат под бурните аплодисменти на своите малки фенове, които му бяха подготвили много изненади.

Ето така бе посрещнат Благомир Мастагарков – звезда от известно телевизионно риалити предаване, който бе специален гост на децата от НУ ”Никола Фурнаджиев” в Пазарджик. 31-годишният професионален модел и бивш футболист се е отзовал на поканата за среща с учениците, за да ги насърчи да бъдат по-добри и да си помагат един на друг.

Идеята за подобна среща е инициирана от учениците от 4 “Б“ клас и подкрепена от ръководството на училището.

Нетърпеливи да се срещнат със своя герой, малките му фенове му бяха подготвили и много въпроси. Някои от децата бяха написали специални послания за Благомир Мастагарков.

Срещата на Мастагарков с учениците продължи с вълнуващи разговори, картички с послания и разбира се с много снимки. Той не пропусна да раздаде автографи на всеки един от своите малки фенове.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии