13.9 C
Пазарджик
вторник, 21 май, 2024

Балотаж в село Ветрен дол

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Избори се проведоха и в септемврийското село Ветрен дол. Там жителите на избраха своя нов кмет и затова тази неделя отново ще има избори. На балотаж отиват кандидатите Димитър Христосков и Александър Андреев. През целия ден избирателната активност остана ниска 44, 18%.
1280 са имащите право на глас в село Ветрен дол.

Изборният ден  започна спокойно и премина без никакви нарушения. Жителите гласуваха машинно в две секции в сградата на местното читалище, като спазваха всички противоепидемични мерки.  Ветрендолци са категорични, че новият кмет трябва да донесе промяна в селото. Да бъде добър управник и да работи в синхрон с всички институции.

Тази неделя жителите на Ветрен дол отново ще излязат да гласуват. На балотаж отиват кандидатът на Републиканци за България-Димитър Христосков и Александър Андреев, който е подкрепян от БСП и Продължаваме промяната. Най-висок резултат – 220 гласа е събрал Димитър Христосков, след него със 182 е Александър Андреев. Трета остана Нина Георгиева със 162 гласа, която бе издигната от Инициативен комитет.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии