20.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

Близо 4000 лева събраха в Септември в подкрепа на Росен

Поредна успешна благотворителна инициатива в подкрепа на Росен Йорданов от Симеоновец. От продажба на билети за театралната постановка „Четири френски фарса” и в различни търговски обекти в Септември са събрани близо 4000 лева.

 

Благотворително пред публиката в Младежкия дом на Септември, студентите от театрален клас „12+3” с ръководител проф. д-р Александър Илиев представиха спектакъла „Четири френски фарса”. 90 минути зрителите в пълната зала на Младежкия дом се забавляваха с играта на младите, но много талантливи студенти от Пловдивския университет. Представлението бе от 4 отделни части – „Глупакът Маюе“; „Подагричката и двете глухи“; „Пастет и торта“ и „Мелничарят, чиято душа дяволът в ада отмъкна“.

 

От продажба на билети за постановката жителите на Септември събраха сумата от 1399 лева. Сред гостите в публиката бе и народният представител Даниела Малешкова. В допълнение, от няколко кутии за набиране на средства в различни търговски и обществени обекти в общината са събрани още 2 367 лева, съобщиха организаторите на благотворителната кампания. Припомняме, че младият мъж има тумор в главата. След две претърпени операции състоянието му се влошава. Сега той има нужда от средства за химиотерапия в Турция. Необходимите 20 хиляди евро са непосилни за семейството му.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии