13.9 C
Пазарджик
неделя, 21 април, 2024

Марин Рачев с убедителна победа в Септември

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

С подкрепата на 9000 човека Марин Рачев получи втори мандат в община Септември. Втората позиция е за Петя Цанкова от БСП получила подкрепата на 1800 и Иванка Кърджийска от „Алтернатива на гражданите срещу корупцията”за която гласуваха близо 1200 гласа. На последната 4-та позиция остана кандидатът на ДПС Махмуд Салим с 356 гласа.

Сериозна подкрепа запазиха и повечето от кметовете на ГЕРБ в общината, сред които са Радослав Лютаков във Ветрен и Димитър Христосков – Ветрен дол.

Кандидатът на ДПС Асен Беков взе 4-ти кметски мандат в септемврийското село Злокучене. Той победи с 200 гласа разлика Томи Стоянов от „Алтернатива на гражданите срещу корупцията”. Дойчин Анчев от МК „Обединени земеделци, ГЕРБ, НФС и ВМРО” остава за още 4 години кмет на село Лозен. Маргарита Неделчева от същата коалиция отива на балотаж в село Ковачево с Асен Ангелов-Французина(ЕНП), а Богданка Атанасова(МК „Обединени земеделци, ГЕРБ, НФС и ВМРО”) ще повтори след седмица изборите за кметския пост в Симеоновец срещу опонента си Илиян Ангелов(„Алтернатива на гражданите срещу корупцията”).

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии